Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 759 kJ / 4 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,68 g |
Tuky | 34,16 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 530 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 740,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý punčák s jahodami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkx2
Moje poznámka
Rychlý punčák s jahodami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkx2
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 1 hodinou
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 4 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 17 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 12 minutami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 1 hodinou
Máslový mazanec
P@cka před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 2 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 12 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 15 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 15 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 15 hodinami
Tématické fráze:
poleva na punčák,
punčák,
otavanka,
citronová poleva na punčák,
punčák recept,
puncovi rezy,
rýchly punčový,
jak polit dort punc,
buchta puncak,
mini puncak,
rychlý jahodový punčák,
z čeho se vaří punčák,
jak se děla dort punčovi,
puncak z pudinkoveho prasku,
puncak poleva,
buchta - punčák,
rychla buchta punčak,
něco rychlího s jahodama,
punčák paní ivany,
hloupá buchta
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
tuk hera,
vejce,
šlehačka,
pudink vanilkový,
pudink jahodový,
poleva,
rum,
šťáva jahodová,
kompot jahodový,
poleva,
cukr moučkový,
voda,
rum
Komentáře (33)