Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 143 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové karé s paprikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6BoN
Moje poznámka
Vepřové karé s paprikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6BoN
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 12 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 14 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 19 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 7 minutami
Flíčky s tvarohem a jablky
[email protected] před 15 minutami
Jklůkljů
[email protected] před 1 hodinou
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 10 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 12 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 13 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 15 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 15 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 15 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 15 hodinami
Tématické fráze:
veprove kare,
karé,
papriková omáčka,
vepřové karé recept,
karé maso,
veprove kare recepty,
maso karé,
karé recept,
kare recepty,
recept veprove kare,
vepřové maso s paprikovou omáčkou,
minutky z karé,
veprova omacka z kolinkama,
vepřové karé bez kosti,
paprikova jiska,
recepty veprove kare,
papriková omáčka s vepřovým,
kare veprove,
vepřové plátky s paprikovou omáčkou,
recepty na paprikovou omáčka
Suroviny:
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
masox,
pasta papriková,
jíška světlá instantní
Komentáře (5)