Pstruh na másle
V jednoduchosti je krása a u ryb to platí dvojnásob. Máte-li kvalitního, čerstvě uloveného pstruha, je skoro hřích nakládat ho do marinády nebo jej těžce kořenit. Stačí jen máslo a svěží bylinky.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 305 kJ / 1 029 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,40 g |
| Tuky | 99,52 g |
| Vláknina | 4,74 g |
| Cholesterol | 306 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGz
Moje poznámka
Pstruh na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGz
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 14 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 34 minutami
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
pstruh recepty,
pstruh,
recepty pstruh,
pstruh recept,
recepty na pstruha,
recept pstruh,
ryba na masle,
jak udělat pstruha,
recepty na pstruhy,
top recepty pstruh,
pstruh v troubě,
recept na pstruha,
recepty ze pstruha,
recept na pstruhy,
pstruh na kmíně,
ryby recepty,
recepty ryby pstruh,
recepty z pstruha,
recept na pstruha od pohlreicha,
pstruch na masle
Suroviny:
pstruh,
sůl,
mouka hladká,
citron,
nať petrželová,
máslo
Komentáře (21)
Proč se tady pořád řeší gramatika a ne to, jak fajnový je receptík.A co jsi budem povídat, to teda je
Výtečná ňamina