Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nepečené čokoládové řezy s tvarohem

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Náročný

Doba přípravy 40 min Doba tepelné úpravy: 40 min bez doby chlazení

40 min (40 min tepelná úprava, bez doby chlazení)

Skvělý nepečený a rychlý čokoládový dortík. Pokud máte rádi čokoládu a nechcete trávit moc času v kuchyni, potom je pro vás tento dezert jako stvořený. Recept je plný tvarohu a čokolády, jemnost mu dodává šlehačka.

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 956 kJ /
2 857 kcal
Bílkoviny66,60 g
Tuky210,00 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 440 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy173,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vybereme vhodnou formu (nejlepší je dortová s odnímatelnými boky) a vysteleme ji potravinářskou fólií. Krok 2: Smetanu vyšleháme do pevné šlehačky. Krok 3: Tvarohy ušleháme s oběma cukry, do něj vmícháme šlehačku a želatinový ztužovač připravený podle návodu. Bílou a hořkou čokoládu rozpustíme každou zvlášť nad párou. Krok 4: Hotový krém rozdělíme na dvě části. Do jedné poloviny vmícháme rozpuštěnou bílou čokoládu, do druhé poloviny rozpuštěnou hořkou čokoládu. Krok 5: Dno formy poklademe sušenkami, na ně nalijeme jednu část krému a dáme do lednice nebo mrazničky trochu zatuhnout. Krok 6: Po chvíli navrstvíme druhou část krému a necháme opět ztuhnout. Nejlépe přes noc.

Zveřejněno 4. 9. 2015

Poznámka autorky mika59

Taky to můžete dát do většího srnčího hřbetu vystlaného folií a sušenky dát nahoru. Po vyklopení budou dole. Já jsem byla v omylu, že mám více bílé čokolády, ale někdo byl rychlejší. Proto mám tu bílou vrstvu menší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XR1V

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XR1V

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Marie Svarcova: Děkuji Maruško..:-K

:yes::yes:<3:-K

No to musí být ale dobrota.musím taky vyzkoušet.:-K:-K:-K

ještě jsem tento dortík neochutnala---ale všechny dělané za studena VÝBORNÉ.:yes:

vyzkouším a co by se stalo kdyby místo čokolád se dala poleva?:-*

Tak tohle vypadá moc zajímavě a hlavně jednoduše. Vidím to jako bezvadný prázdninový zákusek pro mlsná haranťata. Díky za nápad.

Daniela Ligačová 14. 12. 2015 20:35
vskúšam

silvo jordan 22. 11. 2015 14:02
:-K:-p;-):-O:-O:-O

Helena Dvořáková 21. 11. 2015 14:59
také se budu snažit to udělat na svátky

T. Kristufkova 19. 11. 2015 09:36
S čokoládou nikdy nic nezklame a ještě bez pečení- nádhera

hosta:Děkuji ti a samozřejmě všem ;-):-K:-K

Jak jen mi tohle mohlo uniknout, když všechny tvé recepty bedlivě sleduju:yes:

V nejlepším raději odcházím, jsem najezená z tvých obrázků, které si na Toprecepty chodím prohlížet :-D

to je krása:yes::-D dělám velmi podobně a je to velmi lahodné;-)

Vypadá to nadherne a jistě to bude dobtota.Posílám bodik.Určitě co nejdříve udělám.:-p:yes::yes:

MarcelaPa:;-);-):-K:-K

To vypadá nádherně,:yes: úplně mi tečou sliny.:-p Hezky si to užij.:-K

tejaja: Sama sobě :-D:-D:-D

;-)

A jéje. ktosi sa chystá na oslavu.:-);-):yes:

Tématické fráze:
tvarohové řezy nejlepší recepty, tvarohové řezy nejlepší recepty nepečené, nepečené čokoládové řezy, čokoládové řezy, čokoládové řezy s tvarohem, tvarohovo cokoladove rezy, nepečené řezy, nepecene tvarohove rezy, tvarohové řezy s čokoládou, nejlepší řezy, cokoladovo tvarohove rezy, tvarohové řezy, nejlepsi cokoladove rezy, čokoládové tvarohové řezy, slehackovy rez, tvarohovo slehackovy rez, cokoladovy rez s tvarohem, rezy s tvarohem a cokoladou, tvarohové řezy nepečené, rezy s tvarohem

Suroviny:
tvaroh plnotučný, čokoláda bílá, sušenky bebe, ztužovač želatinový, cukr, cukr vanilkový, smetana ke šlehání

Přidat fotografie receptu