Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozmarýnové brambory

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pbarva pbarva

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: podle počtu strávníků

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Celé malé brambory i se slupkou řádně omyjeme, pečící nádobu lehce vymažeme olivovým olejem, naskládáme brambory, lehce osolíme, zakryjeme a dáme do trouby péci. Krok 2: Po 30 minutách pečení dodáme nadrobno usekaný česnek a rozmarýn a dáme dopéci ještě na 15 minut. Krok 3: Podáváme s přírodně opečeným plátkem masa, se zeleninovým salátem nebo ke grilovanému masu.

Zveřejněno 3. 9. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rozmarýnové brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k75r

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rozmarýnové brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k75r

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

ke grilování to bude výborná příloha:yes:rozmarýn mám taky už hodně let z Chorvatska.Mám v květináči a pořád je krásný

Á, měly jsme skoro stejný oběd...;-) Máš je pěkné...;-)

Moc dobrounké brambory.Přihodila jsem ještě pár nakrojených cibulí.Posílám bod a fotečku,jestli nevadí;-):yes:

Jsou výborné. Dovolila jsem si přidat obrázky. :-)
+:yes:

Moc se omlouvám, vložila jsem tu přidanou fotku a neuvědomila jsem si, že tu není hlavní a tím se stalo, že moje naskočila jako hlavní. Není podle postupu v receptu a proto foto mažu a nechám prostor pro vložení fotky podle receptu. Tuto svoji přidám, až tu bude správná hlavní fotka.

Výbušná, já tu jen zkusím přidat fotku jako další variantu :-) Dva brambory jsem proložila na zkoušku natí petrželky a i to bylo výborné.

Pipre, vybusna ma pravdu! Já jsem taky ještě rozmarýn na brambory nezkoušela, ale bramborová jídla mám moc ráda, vyzkoušela bych:-p:yes:

Dělávám a posílam bodík :yes:

pipre...tvoj recept okamzite vyskusam a myslim, zeby si zasluzil byt aj medzi receptami, nielen v diskusii

Teda já jsem ještě nikdy rozmarýn ani neochutnala:-8asi brzy napravím+3:-)

Přivezla jsem plno rozmarýnu z Chorvatska, takže už aspoň vím, co si s ním kromě rybky udělám :-D

Čo je zo zemiakov, to milujem ;-):-D:-D:-D Takže bodík letí + 2

Chuť rozmarýnových brambor znám dobře a dávám bodík. Já je pro změnu dělala tak, že jsem brambory nakrájela na plátky, ale nedokrájela, takže brambor zůstal vcelku a mezi plátky jsem vložila kousky čerstvého rozmarýnu a společně v troubě upekla.:yes:+1

Tématické fráze:
rozmarýnové brambory, brambory na rozmarýnu, opečené brambory s rozmarýnem, brambory na rozmarýnu recept, brambory s rozmarýnem, rozmarínové brambory, malé brambory pečené v troubě, pečené brambory v troubě s rozmarýnem, rozmarýnové brambory recept, brambory v troubě s rozmarýnem, recept na rozmarýnové brambory, recept rozmarýnové brambory, brambory rozmaryn, malé brambory, rozmarýnový sirup, rozmarýnový brambory, rozmarýnové brambor, rozmarýn brambory, opečené brambory v troubě, malé brambory recept

Suroviny:
brambory, olej olivový, sůl, česnek, rozmarýn

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu