Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí prsa osolíme a opepříme.
Krok 2: Do jogurtu dáme sůl, pepř a prolisovaný česnek, vložíme prsa a necháme přes noc odležet.
Krok 3: Řízky vyjmeme a obalíme v cornflaksech.
Krok 4: Smažíme na oleji. Uděláme přílohu.
Zveřejněno 14. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nejkřupavější řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZvr
Moje poznámka
Nejkřupavější řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZvr
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 3 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 6 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 6 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 38 minutami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 2 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 2 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 3 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 4 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 4 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 4 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 4 hodinami
Tématické fráze:
řízečky v cornflakes pečené v troubě,
řízky v cornflakes,
řízek obalený v corn flakes,
dietní kuřecí řízky,
řízky obalené v jogurtu,
kuřecí řízky v jogurtu a cornflakes,
kuřecí řízky obalené v cornflakes,
řízky obalené v cornflakes,
řízek obalený v cornflakes,
smažené řízky jako z kfc,
dietní řízek,
řízky obalené v corn flakes,
kuřecí řízky v cornflakes,
rizky v corn flakes,
kuřecí řízky v jogurtu,
dietní řízky,
rizky s cornflakes,
řízky recept,
kuřecí řízky v corn flakes,
dietní kuřecí řízek
Suroviny:
prsa kuřecí,
corn flakes,
jogurt bílý,
česnek,
sůl,
pepř,
olej,
Komentáře (11)