Postup přípravy
Krok 1: Do masa urobime zarezy, ako su stranky v knihe, nedorezeme na spodok. Medzi kazdy zarez dame rozmarin, slaninu, sunku, majoranku. Slaninu ktoru pouzivam, bola slana, takze ja som absolutne nesolila, ani medzi zarezy, ani povrch.
Krok 2: Naplnene maso pevne previazeme a takto pripravene ho na horucom tuku dobre opecieme zo vsetkych stran. Prelozime ho na pekac, tuk po opekani zalejme horucou vodou a podlejeme maso na pekaci.
Krok 3: Na povrch masa dame lupienky masla a pofrkame olivovym olejom. Dame do vyhriatej rury a pecieme pokial nie je maso makke.
Krok 4: Ked maso vyberieme, tak kostrnky z byliniek jednoducho vytiahneme, zdrevnata cas nam ostane v ruke a nebude prekazat.
Zveřejněno 19. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p29Q
Moje poznámka
Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p29Q
Nejnovější recepty
Palačinky se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pirohy z plundrového těsta plněné uzeným masem
Přidáno před 16 hodinami
Hamburgery s „fejkovým” trhaným masem
Přidáno před 18 hodinami
Čokoládový fondant
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
pisek před 1 hodinou
Zdravý rebarborový koláč s tvarohem
libca116 před 2 hodinami
Kuře pečené na mřížce
MisickaE před 2 hodinami
Vietnamská pánev s vepřovým masem
Sahula před 11 hodinami
Banánová bábovka
Ketynna před 12 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Oskeruska před 13 hodinami
Šunkofleky
Sabiii před 16 hodinami
Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"
Sabiii před 16 hodinami
Můj segedínský guláš
radekfiala před 17 hodinami
Červená řepa nakládaná a extra voňavá
Ernest_Bago před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kare,
plněné karé,
smažené karé,
co je vepřové kare,
co je karé,
veprove kare recept,
co je to karé,
plnené bravčové karé,
karé,
vepřová pečeně arista,
karé wikipedie,
smažené vepřové karé,
vepřová kýta plněná bylinkami,
mortadela recepty,
recept z veprove kare,
vepřové karé smažené,
vepřové karé wikipedie,
recepty z veproveho kare,
veprova pecene kare,
italský recept z veproveho masa
Suroviny:
pečeně vepřová,
mortadela,
slanina,
rozmarýn,
majoránka,
olej,
máslo,
bylinky,
Komentáře (30)
posílám foto, bodík máš už dávno
btw....vcera som urcite vlozila aj fotky, ako vyzeralo maso pred pecenim..teraz tu nie su....nevsimli ste si ci tam boli rano?