Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 116 kJ / 2 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,12 g |
Tuky | 180,71 g |
Vláknina | 46,98 g |
Cholesterol | 948 mg |
Sodík | 5,52 g |
Sůl | 12,80 g |
Sacharidy | 118,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená krkovička v županu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JrYo
Moje poznámka
Smažená krkovička v županu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JrYo
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 23 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 9 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 9 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 9 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 9 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 9 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 9 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 10 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 10 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 11 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 12 hodinami
Tématické fráze:
smažená krkovíčka,
smažená krkovice,
recept na smaženou krkovice,
krkovička a pekingské zelí,
smaženav krkovička z trouby,
krkovicka vzupanu,
smažená krkovička,
smažená krkovička recepty,
smažená krkovice v troubě,
jak usmažit vepřový řízek do měkka,
smažená krkovice\\,
krkovička smažená
Suroviny:
krkovice vepřová,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
parmazán,
protlak rajčatový,
žampióny,
zelí pekingské,
rajče,
lusk paprikový,
mrkev,
žampióny,
ocet balsamiko,
olej olivový extra virgin,
sůl,
cukr,
pepř,
nať petrželová
Komentáře (3)