Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 842 kJ / 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,30 g |
Tuky | 1,98 g |
Vláknina | 14,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře pečené nejen na jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/28Dj
Moje poznámka
Kuře pečené nejen na jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/28Dj
Nejnovější recepty
Omeleta v housce
Přidáno před 5 minutami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 11 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 12 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Novohradský vepřový plátek
Petra1943 před 51 minutami
Pesto z medvědího česneku
slunickodanka před 56 minutami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 9 hodinami
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 10 hodinami
Uherská krkovice
Sahula před 10 hodinami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 10 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 10 hodinami
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 11 hodinami
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 12 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 12 hodinami
Tématické fráze:
kuře na jalovci,
kuře s jalovcem,
top recepta,
pečené kuře,
maso na jalovci,
kure jalovec,
kuřecí maso na jalovci,
kuřecí stehna s jalovcem,
recepty s jalovcem,
recepta kure,
pečené maso na jalovci,
pečené kuře s jalovcem,
jake kořeni se dava na kuře ala bažant,
recepta na kuře,
babiččiny recepty kuře alá bažant,
nejchutnejsi pecene kure,
kure pecene recepty,
jalovec na kuře,
recepta z kuřete,
recepr kuře na jalovci
Suroviny:
kuře,
jalovec,
česnek,
majoránka,
rozmarýn,
máslo,
sůl
Komentáře (24)