Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 756 kJ / 3 288 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,05 g |
| Tuky | 209,50 g |
| Vláknina | 23,00 g |
| Cholesterol | 670 mg |
| Sodík | 4,06 g |
| Sůl | 10,10 g |
| Sacharidy | 230,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňový quiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lwng
Moje poznámka
Dýňový quiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lwng
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 17 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 18 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 19 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 20 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 2 minutami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 1 hodinou
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 2 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 2 hodinami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 2 hodinami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 4 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 4 hodinami
Bramboračka
danal před 6 hodinami
Tématické fráze:
dýňový kiš,
dynovy kisch,
dýnový quisch,
dýňové recepty,
dýňový koláč s nivou,
dýňový quiche s nivou,
dynovy guiche,
dýńový quich,
dynlvy kis,
quiche náplně,
recept quiche,
dýňový koláč slaný,
kiš dýňový,
kyš z dýně,
kiš dyne,
slaný koláč kiš z dýně hokaido,
quiche recept,
quiche recept s nivou,
recept na quiche,
quiche top recepty
Suroviny:
mouka celozrnná,
mouka hladká,
máslo,
sůl,
voda,
dýně hokkaido,
cibule,
víno červené,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
sýr niva,
smetana ke šlehání,
cibulka jarní,
tuk,
mouka
Komentáře (3)