Hruškáč
Připravte své rodině výborný jemný dezertní koláč dle našeho receptu. Kypré těsto v sobě ukrývá vrstvu s karamelizovanými hruškami a ostrůvky pikantního džemu. Povrch koláče je potom pokryt vrstvou křupavých pečených ořechů. Prostě dokonalá lahoda na jazyku!
Suroviny pro 1 plech
plech 20 x 30 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 703 kJ / 1 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,63 g |
Tuky | 93,52 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 753 mg |
Sodík | 691 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 206,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gNMl
Moje poznámka
Hruškáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gNMl
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 3 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 3 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 18 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 20 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 5 minutami
Hrníčková bábovka
káťa před 26 minutami
Mazanec
VeraStranska před 44 minutami
Segedínský guláš
Dasa89 před 50 minutami
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 50 minutami
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 1 hodinou
Rychlé nekynuté koblížky
lenka adamcova před 1 hodinou
Velikonoční mazanec
manina před 2 hodinami
Americké kotlety
evikju před 2 hodinami
Chlebové bagety
1Jirina před 2 hodinami
Tématické fráze:
hruškáč
Suroviny:
máslo,
cukr krupice,
mouka hladká,
vejce,
prášek do pečiva,
sůl,
mléko,
hruška,
máslo,
cukr krupice,
šťáva citronová,
marmeláda,
ořechy
Komentáře (7)