Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přírodní drůbeží

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-5 porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 556 kJ /
611 kcal
Bílkoviny119,44 g
Tuky5,55 g
Vláknina5,94 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 287 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy19,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na tuku osmahneme do sklovata cibulku, přidáme naklepané maso (není-li drůbeží, může být i vepřové), osmahnene z obou stran, přidáme nakrájené hříbky a rajčata sloupnuté ze slupky (rajče nažíznout do kříže, spařit horkou vodou a sloupnout), podlijeme trochou vývaru (v papiňáku 3 deci) a dusíme do změknutí. Krok 2: Pak přidáme ještě vývar, ve 2 deci vody rozmícháme 1 pl mouky, vlijeme k masu a ještě chvilku provaříme. Přidáme zelené, stáhneme z ohně a podáváme nejlépe s rýží.

Zveřejněno 30. 6. 2010

Poznámka autorky Anna Kocikova

Hodí se rajčatový, okurkový nebo jiný zeleninový salát. V zimě různé kompoty.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přírodní drůbeží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/krgY

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přírodní drůbeží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/krgY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Lemarti,tak to mě opravdu moc těší:-8:-K

Ani tak jsem dnes opět vařila a dokonce i s libečkem:-))bylo to výborné;-)

:-D:-DJani my máme černého;-):-))ale za bodíky diky všem;-):yes:

Aničko, se tady směju, jak blázen!!:-)):-D Recept byl v náhodných receptech a v prvním okamžiku jsem myslela, že u talíře sedí živý koucour!:-D:-D Vypadá to báječně, super šťáva:-p:yes:

Tak tohle mi uniklo, ale šťávičky jakékoliv chutě připravené z jakéhokoliv masa jsou u nás velmi vítané a žádané, tím spíš, když jsou připraven z kuřecího, Aničko alespoň za bodík ode mě:yes:

Aničko včera jsem ukuchtila tatkovi a mlaskal jak malé dítě:-D:-DJen nemám libeček tak jsme tam dala provensálské koření.Já nemůžu jinak bych si dala taky a s velkou chutí.:-K

jt vypadá moc dobře, takové omáčky mám ráda, musím si to připravit:-K

Anička,ja pridávam ďalší bodík:yes:Recept ako stvorený na leto,rýchle,ľahké a určite chutné:-pA tá ryža...mne sa málokedy takto podarí:-8

Jahůdko:-Kto je v pohodě:-!Já kolikrát nevidím větším napsáno:-D

Správně, četla jsem jen suroviny a úplně přehlédla tu cibuli:-// Omlouvám se autorce receptu:-K

:-KNetušila jsem,že budu mít tolik bodíků-děkuji,mám velkou radost:-))
Jahůdko,příště budu psát suroviny pod sebou;-)vím,že takto napsané je celkem nepřehledné:-8ale aspoň mě to ťuklo:-D

Já ji tedy vidím v surovinách i v postupu...;-):-D

Tak me se prave libi, ze tam cibule neni-nejak nam nedela dobre..Ukladam Anicko slunicko:-K

Tyto recepty mám moc ráda, ale přidala bych cibuli a vynechala bujon a nahradila čerstvým zeleným ze zahrádky:-p;-):yes:

:yes:

Načíst další komentáře (5)

Tématické fráze:
drůbeží, drůbeží maso prirodni, recepty z drůbežího, přírodní drůbeží maso, recepty z drůbeže, jak nejlépe sloupnout slupku z rajcete, papiňák-drbeží maso recepty, pečené drůbeží pro dítě, drůbeží roláda s libečkem, drubezi prirodni platky, pširodni drubeři, lahke recepty na leto, přirodni drubeži maso, jak sloupnout slupku z rajcat, přírodní maso na hřibech, babicovy dobroty recepty z kuřecího masa

Suroviny:
maso drůbeží, cibule, rajče, hříbky sušené, vývar drůbeží, mouka hladká, libeček, sůl, tuk

Přidat fotografie receptu