Čína
Kuřecí maso má velmi jemnou chuť a díky tomu se dá upravit na mnoho způsobů. Velmi oblíbeným je takzvaná čína. Kousky masa se naloží do pikantní marinády a nechají se 24 hodin odležet. Poté se zprudka orestují, doplnit můžete zeleninou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 221 kJ / 1 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,18 g |
Tuky | 50,82 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 701 mg |
Sodík | 7,91 g |
Sůl | 20,07 g |
Sacharidy | 11,77 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky a přidáme všechny ingredience. Necháme uležet minimálně 24 hodin, pokud použijeme jiné maso, tak déle. Čína se dá dělat i z jater, jen sůl přidáme až po úpravě, ale magi a worcestr přidáme hned.
Krok 2: Po naložení maso prudce orestujeme na oleji, pak stáhneme na menší výkon a doděláme.
Krok 3: Jako příloha jsou nejlepší opečené brambory.
Zveřejněno 3. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWYq
Moje poznámka
Čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWYq
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 2 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 6 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 18 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 54 minutami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 1 hodinou
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 2 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 2 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 3 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 13 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 16 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 16 hodinami
Tématické fráze:
cina recept,
čína z vepřového nejlepší recept,
čína,
recept na čínu,
recepty na cinu,
jak naložit maso na čínu,
recepty čína,
jak naložit čínu,
cina recepty,
recept čína,
recept na dobrou cinu,
recept na čínu-top recepty,
jak uvařit čínu,
nejlepsi recept na cinu,
jak udelat cinu,
dobrá vepřová čina,
jak udělat dobrou cinu,
jak uvarit dobrou čínu,
dobrá čína,
nejlepší čína recept
Suroviny:
maso kuřecí,
žloutek,
olej,
feferonka,
omáčka worcesterová,
maggi,
sůl,
cukr,
cibule
Komentáře (44)