Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 394 kJ / 2 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,82 g |
Tuky | 76,20 g |
Vláknina | 3,24 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 546 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 141,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka marinovaná v balzamiku s brokolicí a žlutou mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZ9r
Moje poznámka
Panenka marinovaná v balzamiku s brokolicí a žlutou mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZ9r
Nejnovější recepty
Bazalková pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Frgály raz dva
Přidáno před 8 hodinami
Smažená treska
Přidáno před 11 hodinami
Citronové cookies
Přidáno před 13 hodinami
Skládaný hotdog
Přidáno před 14 hodinami
Špízy s ovesnými vločkami
Přidáno 14. 3. 2025 19:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečná roláda - rychlá
Mici76@seznam.cz před 6 minutami
Šátečky z kynutého těsta s malinovou marmeládou
LLakin před 13 minutami
Vylepšený zapékaný Croque Monsieur
Lucie1001 před 17 minutami
Kakaový chlebíček s čokoládovou polevou
Badina před 1 hodinou
Vaječná omeleta s mrkví a hráškem
Andyzvesnice před 1 hodinou
Vepřová krkovice s gulášovou šťávou
kimil před 3 hodinami
Dýně pečená s česnekem a tymiánem
sauce1 před 3 hodinami
Krtkův dortík na plechu
Virtuous0112 před 3 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Pavel Janak před 4 hodinami
Tématické fráze:
marinovaná panenka,
pštrosí maso recepty,
veprova panenka s brokolici,
vepřová panenka kuchyňská úprava,
recepty z pštrosího masa,
recepty pštrosí maso,
balzamiko olej,
pštrosí recepty,
žlutá mrkev,
co se žlutou brokolicí,
slavnostní oběd recepty,
pštrosí maso cena,
brokolice,žlutá mrkev,
cena masa panenka,
panenka recept,
žlutá mrkev recepty,
panenka marinovaná v medu,
kuchyňská úprava vepřové panenky,
kuchyňská úprava vepřové panenky,
pannenka na mrkvi
Suroviny:
panenka vepřová,
mrkev žlutá,
ocet balsamiko,
med tekutý,
olej olivový,
bazalka čerstvá,
hořčice dijonská,
máslo,
pepř černý,
sůl,
omáčka honsin
Komentáře (27)