Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 373 kJ / 1 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,26 g |
Tuky | 126,87 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 24,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbkový perkelt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJDw
Moje poznámka
Hříbkový perkelt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJDw
Nejnovější recepty
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 11 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový (ořechový) závin od Lidušky
tiborbarsony před 11 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Eranis před 16 minutami
Celerovo - sýrové placičky
Kucharice před 23 minutami
Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu
Sahula před 6 hodinami
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 8 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 10 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 11 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 11 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 11 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 11 hodinami
Tématické fráze:
perkelt,
perkelt recept,
houbový perkelt,
hribovy perkelt,
perkelt z hub,
hřibovy guláš,
hříbkový guláš,
perkelt s hub,
perkelt hribovy,
recept na perkelt,
hřibový guláš s masem,
houby,
hobovy perkelt,
hříbkový salát,
hribkovy nakyp,
hribkovy gulas s masem,
hribovy gulas recept,
hribovy perkelt recept,
recept perkelt,
houby recepty
Suroviny:
houby sušené,
slanina uzená,
cibule,
chilli paprika čerstvá,
paprika sušená sladká,
pepř,
olej,
voda,
mouka hladká
Komentáře (11)