Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 623 kJ / 149 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,14 g |
Tuky | 16,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Lína vykucháme a očistíme. Osolíme zvenku i zevnitř, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Do břišní dutiny lína vložíme několik snítek petrželové natě.
Krok 2: Rybu obalíme anglickou slaninou a dáme do pekáče, který jsme vymazali máslem. Na rybu dáme zbytek másla a pečeme cca 30 minut v troubě vyhřáté na 180°C. Přeléváme výpekem.
Zveřejněno 20. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lín na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvz1
Moje poznámka
Lín na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvz1
Nejnovější recepty
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 45 minutami
Malinová bublanina
Přidáno před 1 hodinou
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové dukátky se zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 8 hodinami
Topinky se zajíčky
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 7 minutami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 1 hodinou
Nejlepší špenát
joanam před 5 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 9 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 9 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 9 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 11 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 17 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 22 hodinami
Tématické fráze:
recept na lína,
lín recepty,
lín na másle,
lín recept,
lín top recepty,
recepty lín,
recepty na lína,
lin obecny recepty,
smažený lín,
recept lin,
recepty z lína,
lín,
lin na slanine,
jak udělat lína,
uprava lína,
lín v kuchyni,
lin se slaninou,
lín a jeho úprava,
recept lín na na másle,
lin na
Suroviny:
lín,
slanina anglická,
citron,
máslo,
nať petrželová,
sůl
Komentáře (12)