Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 323 kJ / 1 989 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,50 g |
| Tuky | 30,88 g |
| Vláknina | 29,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9,62 g |
| Sůl | 24,00 g |
| Sacharidy | 359,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba s chilli s žitnou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yxjP
Moje poznámka
Chleba s chilli s žitnou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yxjP
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 10 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 5 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 5 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 5 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 5 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 6 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 8 hodinami
Tématické fráze:
chleba s žitnou moukou,
chleba z žitné mouky,
žitná mouka recepty,
chléb ze žitné mouky,
chléb s chilli,
chleba z žitné mouky recept,
chilli chléb,
az-recepty.cz,
chleb z žitné chlebove mouky,
co udelat ze žitné mouky,
recepty z žitné mouky,
chléb z žitné mouky,
recept na chleba z žitné mouky,
domácí chléb s chilli,
chléb s žitnou moukou,
domací chléb chilli,
chléb z žitné hladké mouky,
chléb z žízně mouky recept,
pita chléb z žitné mouky,
chili chléb
Suroviny:
sůl,
kmín celý,
koření chilli,
olej,
droždí sušené,
ocet,
mouka hladká,
mouka žitná,
voda,
kmín celý,
koriandr
Komentáře (5)
Pokud je to takhle, je třeba vše do receptu dopsat - jak do surovin, tak upřesnit i postup.
A jestliže víš, žes udělala krátkým odležením před pečením chybu, je třeba recept napsat tak, aby ostatní tu chybu nemuseli dělat po tobě.
K tomu posypu hrubozrnnou solí - kdo chlebík nedojí v den upečení, měl by počítat s tím, že do druhého dne sůl na povrchu bochníků zvlhne a bude vlhká i kůrka kolem rozmočených krystalků.
A mám dotaz ke kynutí - těsto kyne 3 hodiny, pak uděláš šišky a bez dalšího kynutí hned pečeš?