Pochoutka, které neodoláte!
15. 12. 2015 Tipy a triky
Rádi si pochutnáváte na opravdových delikatesách? Hledáte zpestření svého každodenního jídelníčku, nebo svátečního pohoštění? Chcete své vánoční menu obohatit něčím výjimečným? Pokud ano, máme pro Vás skvělý tip – sýry Krolewski, kterým neodolají ani ty nejmlsnější jazýčky!
Hned po prvním soustu Vám bude jasné, že není sýr jako sýr. Čím jsou tedy sýry Krolewski tak jedinečné? Krolewski je velmi kvalitní přírodní polotvrdý sýr holandského typu s tvorbou ok. Jeho hlavní předností je harmonická kombinace jemné chuti, příjemné vůně a perfektního vzhledu. Pro Krolewski je typická vláčná konzistence a pravidelně velká oka. Od sýrů Krolewski můžete očekávat výraznější a rafinovanější chuť s pravým gurmánským zážitkem, díky kterému chutná celé rodině při každé příležitosti.
Sýry Krolewski povýší Vaše jednohubky, chlebíčky či tousty na zcela novou úroveň. Perfektní jsou také k přípravě obložených studených mís, a to v kombinaci se zeleninou, ovocem, uzeninami i ořechy. Pokud si chcete dopřát nevšední gastronomický zážitek s nádechem italské kuchyně, vyzkoušejte sýry Krolewski s čatní, džemy, marmeládami nebo aspiky. Kombinace sladkého a slaného je přímo skvostná!
Nabídka sýrů Krolewski je natolik široká, že si z ní vybere opravdu každý přesně podle svých chutí. Porcované i vážené sýry Krolewski Vás upoutají svou delikátní chutí, ať už dáváte přednost sýrům přírodním polotvrdým, uzeným nebo ve variantě Light. Úplnou novinkou v rodině sýrů Krolewski, která rozhodně stojí za pozornost, je sýr Krolewského L´casei s kulturou Lactobacillus casei. Sýry Krolewski jsou tedy úžasným příkladem toho, že i zdravé potraviny mohou být vynikající po chuťové stránce.
Sortiment sýrů Krolewski a sýrů pod značkou Zlatý sýr na český trh dodává společnost Milkpol s.r.o. V její nabídce lze nalézt i další mlékárenské produkty vysoké kvality - především Eidamské sýry, Goudy a Cheddar, dále pak různá balení porcovaných sýrů a másla.
Zlaté sýry a sýry Krolewski – pro gurmánský zážitek každý den!
PR článek
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Zelí podle Jana Punčocháře: „Nejraději mám to čerstvé a zkaramelizované,“ říká slavný šéfkuchař, který přidal i pár vychytávek
Smažený celer v trojobalu: Křupavé plátky zeleniny jsou skvělé s tatarkou, chuť dodá i ingredience přidaná před obalovaním
Svíčková s horáckým knedlíkem podle Pepy Nemravy: Masu se zeleninou dejte den v chladu, říká účastník MasterChefa
Komentáře
11. 1. 2016 09:16
10. 1. 2016 22:01
3. 1. 2016 12:11
21. 12. 2015 13:38