Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 924 kJ / 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,70 g |
Tuky | 96,71 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 496 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,07 g |
Sacharidy | 4,99 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slaninu nakrájíme na kostičky a na suché pánvi ji vyškvaříme.
Krok 2: Přidáme houby a chvilku je restujeme, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a přidáme kousek másla. Necháme cca 5 minut dusit.
Krok 3: Mezitím uvaříme špagety al dente, které ke směsi přihodíme a podlijeme několika lžícemi vody z uvařených špaget. Prohřejeme a odstavíme ze zdroje tepla.
Krok 4: Ihned vlijeme žloutky a vše důkladně promícháme. Podáváme posypané parmazánem.
Zveřejněno 4. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s penízovkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZN1R
Moje poznámka
Špagety s penízovkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZN1R
Nejnovější recepty
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 3 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 4 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 5 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 8 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 2 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 2 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 2 hodinami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 2 hodinami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 3 hodinami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 3 hodinami
Pečené medvědí brambory
trdlo před 6 hodinami
Tématické fráze:
recept z penizovkou
Suroviny:
žampióny,
slanina,
žloutek,
česnek,
máslo,
tymián čerstvý,
parmazán,
těstoviny špagety,
sůl,
pepř
Komentáře (3)