Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 687 kJ / 1 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,86 g |
Tuky | 96,51 g |
Vláknina | 9,94 g |
Cholesterol | 428 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,69 g |
Sacharidy | 53,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové pod borůvkovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN35
Moje poznámka
Vepřové pod borůvkovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN35
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 5 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 10 minutami
Piškotový beránek
Pajkujka před 50 minutami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 1 hodinou
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 1 hodinou
Kuře na zelí
Walderama08 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 1 hodinou
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 1 hodinou
Holandské řízky
Lucek před 2 hodinami
Velikonoční nádivka
zackovam před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
Smakoun před 2 hodinami
Tématické fráze:
top recepty,
pomalime veprove maso recepty,
tncz nova,
recept na boruvkovou marmeladu z mrazenych boruvek,
maso pod sněhovou peřinou
Suroviny:
plec vepřová,
olej,
víno červené suché,
krém balsamico,
marmeláda,
skořice,
květ muškátový,
chilli,
pepř citronový,
sůl,
borůvky,
slanina anglická,
cibule červená,
tuk,
smetana na vaření,
mouka hladká
Komentáře (8)