Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohová bábovka bez prášku do pečiva

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Veroly

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 309 kJ /
2 225 kcal
Bílkoviny57,36 g
Tuky33,62 g
Vláknina8,67 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 406 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy418,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žloutky, cukr a máslo vyšleháme, bílky zvlášť, přidáme tvaroh, mouku, rozinky, kandované ovoce a citrón. Nakonec dodat vyšlehané bílky. Krok 2: Vymazat formu (může se vysypat hrubou moukou, já to nedělám) a vylít hustší těsto. Krok 3: Nakonec do těsta zapícháme kousky mléčné čokolády (nemusí být). Krok 4: Péct na 160 stupňů. Doba záleží na formě a troubě, takže 40 min až 1 hod.

Kdo by chtěl přidat prášek do pečiva, stačí půlka. Já na něj zapomněla a od té doby ho nedávám :-)

Zveřejněno 18. 10. 2010

Poznámka autorky Veroly

Je tu spousta tvarohových bábovek, ale tento konkrétní recept ne, tak zkuste :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l7WJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l7WJ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
buchta bez prášku do pečiva, pečení bez prášku do pečiva, bábovka bez kypřícího prášku, buchty bez prasku do pečiva, koláč bez prášku do pečiva, tvarohová bábovka bez másla, peceme bez prasku do peciva, prásk.cz, babovka bez prasku na peceni, recepty bez prášku do pečiva, tvarohova buchta bez kypriciho prasku, rychla buchta bez prasku do peciva, hruskuv mlecny rez, hruškova tvarohová bábovka, recept bez prášku do pečiva, babovka bez prasku, tvarohová bábovka, kolac bez kypriciho prasku, moucnik bez prasku do peciva, prášek do pečiva

Suroviny:
vejce, cukr, máslo, tvaroh, mouka polohrubá, cukr vanilkový, citron, rozinky v rumu, ovoce kandované, čokoláda mléčná

Přidat fotografie receptu