Pochoutka, které neodoláte!
15. 12. 2015 Tipy a triky
Rádi si pochutnáváte na opravdových delikatesách? Hledáte zpestření svého každodenního jídelníčku, nebo svátečního pohoštění? Chcete své vánoční menu obohatit něčím výjimečným? Pokud ano, máme pro Vás skvělý tip – sýry Krolewski, kterým neodolají ani ty nejmlsnější jazýčky!
Hned po prvním soustu Vám bude jasné, že není sýr jako sýr. Čím jsou tedy sýry Krolewski tak
jedinečné? Krolewski je velmi kvalitní přírodní polotvrdý sýr holandského typu s tvorbou ok. Jeho hlavní předností je harmonická kombinace jemné chuti, příjemné vůně a perfektního vzhledu. Pro Krolewski je typická vláčná konzistence a pravidelně velká oka. Od sýrů Krolewski můžete očekávat výraznější a rafinovanější chuť s pravým gurmánským zážitkem, díky kterému chutná celé rodině při každé příležitosti.

Sýry Krolewski povýší Vaše jednohubky, chlebíčky či tousty na zcela novou úroveň. Perfektní jsou také k přípravě obložených studených mís, a to v kombinaci se zeleninou, ovocem, uzeninami i ořechy. Pokud si chcete dopřát nevšední gastronomický zážitek s nádechem italské kuchyně, vyzkoušejte sýry Krolewski s čatní, džemy, marmeládami nebo aspiky. Kombinace sladkého a slaného je přímo skvostná!

Nabídka sýrů Krolewski je natolik široká, že si z ní vybere opravdu každý přesně podle svých chutí. Porcované i vážené sýry Krolewski Vás upoutají svou delikátní chutí, ať už dáváte přednost sýrům přírodním polotvrdým, uzeným nebo ve variantě Light. Úplnou novinkou v rodině sýrů Krolewski, která rozhodně stojí za pozornost, je sýr Krolewského L´casei s kulturou Lactobacillus casei. Sýry Krolewski jsou tedy úžasným příkladem toho, že i zdravé potraviny mohou být vynikající po chuťové stránce.

Sortiment sýrů Krolewski a sýrů pod značkou Zlatý sýr na český trh dodává společnost Milkpol s.r.o. V její nabídce lze nalézt i další mlékárenské produkty vysoké kvality - především Eidamské sýry, Goudy a Cheddar, dále pak různá balení porcovaných sýrů a másla.

Zlaté sýry a sýry Krolewski – pro gurmánský zážitek každý den!
PR článek
Mohlo by vás zajímat
Související obsah
Průvodce přidáváním receptu
Recepty nekopírujte z jiných webů bez souhlasu autora: pokud se nějakým receptem inspirujete, napište jeho zdroj stručně do Poznámky, kde jste… Číst více
Pivo je lék a Češi ho mají nejlepší na světě. Jak se "tekuté zlato" vlastně vaří?
Belgičané si s ním umí vyhrát, Angličané ho pijí… Číst více
Jak uchovat a zpracovat brokolici. Bez zmražení dlouho nevydrží
Brokolice je velice oblíbená zdravá zelenina zajímavého tvaru, příbuzná květáku nebo také kapustě. Pěstuje se a prodává v zelené (nebo sytě fialové)… Číst více
Jak založit žitný kvásek. Stačí k tomu jen dvě suroviny
Kvásek většinou zakládáme z žitné celozrnné mouky. Ta obsahuje části obalů zrna, na kterých je největší výskyt spících spor potřebných mikroorganismů… Číst více
Přečtěte si Zobrazit více
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře (4)