Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře zapečené s pestem, sušenými rajčaty a mozzarellou

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 986 kJ /
1 431 kcal
Bílkoviny326,20 g
Tuky14,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 770 mg
Sodík 770 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Prsa lehce naklepeme a na oleji osmahneme, aby se zatáhla. Pak položíme na pekáček, potřeme z obou stran pestem, poklademe rajčaty a dáme péct do trouby na 200°C asi na 15-20 minut. Krok 2: Jakmile je maso měkké, poklademe povrch nakrájenou mozzarellou a necháme v troubě roztavit. Podáváme s rýží, různě upravenými bramborami.

Zveřejněno 4. 9. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9gQ8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9gQ8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

tejaja: Děkuju za fotky i za komentář. Jsem moc ráda, že Ti chutnalo. Fotku jsem tu měla, ale smazala jsem ji už před časem, protože se mi nelíbila :-8, jenže jsem od té doby recept znovu nedělala, abych mohla znovu nafotit.

Ako to, že tento recept tak dlho nemá fotku ? :-O Mäso som nechala si 2 hod natreté pestom, potom som piekla. Jarka, výborné:yes: , pochutnala som si a určite som nerobila posledný raz. ;-)

Ivana64: Moc děkuju:-K za vyzkoušení receptu a uvítám fotečku;-) S tím olejem máš pravdu, rajčata jsou naložená v oleji a pesto taky. Prsa jsem osmahla hlavně proto, aby pak nepouštěla šťávu a nebyla suchá. Marinovat v pestu jsem ještě nezkoušela, je to dobrý nápad :yes:

Maso jsem dávala do pekáčku bez osmahnutí, i tak pak v něm bylo dost tuku. Rozhodně by masu prospělo nechat ho v pestu marinovat aspoň 2 hodiny.
Jinak ale bylo jídlo výborné. Měli jsme k tomu vařené brambory.

Díky:-K

:-p:yes:+2

Posílám první bod. Takové recepty mám ráda - jednoduché, jasné, užívající suroviny, které spolu chuťově souzní...:-p:yes:

Tématické fráze:
kuře s mozzarelou, kure se susenymi rajcaty, kuře pesto, kuře s mozarelou, kuře s rajčaty a mozzarelou, zapečené maso se sušenými rajčaty, kuře s mozzarelou a rajčaty, kuře zapečené s mozzarelou, kure se susenymi rajcaty a mocarelou, kuře s mozzarellou, kuře mozzarela, zapečené kuře s mozzarelou, kure mozzarella, zapečené kuřecí s mozzarelou, zapečené kuřecí maso s mozzarelou, zapečené kuřecí maso s mozzarelou a rajčaty, kuře s bazalkovým pestem, zapečené kuřecí se sušenými rajčaty, kuře s rajčaty, kuřecí maso se sušenými rajčaty a mocarelou

Suroviny:
prsa kuřecí, pesto bazalkové, rajče sušené, sýr mozzarella, olej olivový

Přidat fotografie receptu