Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařené hovězí maso se studenou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 922 kJ /
698 kcal
Bílkoviny40,59 g
Tuky58,16 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 174 mg
Sodík 482 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy2,98 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kousky nebo plátky. Může být teplé i studené. Smícháme omáčku a dochutíme. Maso můžeme polít, nebo omáčku podávat zvlášť. Přikusujeme čerstvý křupavý chléb.

Zveřejněno 19. 2. 2016

Poznámka autorky mika59

Zdroj: Babiččiny recepty - upraveno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vařené hovězí maso se studenou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ep8W

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vařené hovězí maso se studenou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ep8W

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vařené hovězí maso, vařené hovězí s omáčkou, vařené hovězí maso recept, co z vařeného hovězího masa, recepty z vařeného hovězího masa, vařené hovězí maso recepty, vařené hovězí, recepty z vařeného hovězího, recepty z vareneho hovězí maso, hovězí maso recepty, recept z vařeného hovězího masa, vařené hovězí recept, hovězí maso vařené, vařené hovězí maso z polévky, hovezi maso varene recepty, varene maso, recept hovězí maso, vařene maso recept, studená omáčka k hovězímu masu, vařené hovězí maso - recepty

Suroviny:
maso vařené, lučina, majonéza, protlak, petrželka zelená, chilli, šťáva citronová, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu