Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 305 kJ / 1 268 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,25 g |
| Tuky | 98,90 g |
| Vláknina | 3,85 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 188 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filet z candáta se zeleninovým julienne a šťouchanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/70X1
Moje poznámka
Filet z candáta se zeleninovým julienne a šťouchanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/70X1
Nejnovější recepty
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 16 minutami
Vánoční oplatky
Přidáno před 17 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 19 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 22 minutami
Vánoční cukroví
fragolina před 5 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 10 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 11 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 11 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 11 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 11 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 12 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 12 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 12 hodinami
Tématické fráze:
candát filet recept,
recept na filet z candáta,
top recept na filet z candáta,
candat na mrkví,
candat se zeleninou a bramborem,
ryba se šťouchanými bramborami,
julienne recepty,
julienne top recepty,
rizoto se zeleninou julienne,
recept na filety z candáta,
filety z candáta recepty,
candát zapečený s bramborami a česnekem,
candat se smazenou zelenina,
recepty z lososa s přelivem se štouchanými brambory,
ryba se šťouchanými brambory,
jak zbavime candata supin,
candát mrkev porek
Suroviny:
candát,
sůl,
mrkev,
petržel,
celer,
paprika čerstvá červená,
pórek,
olej olivový,
máslo,
rozmarýn,
brambory,
voda,
šunka,
máslo
Komentáře (9)