Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 146 kJ / 5 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 270,17 g |
Tuky | 372,34 g |
Vláknina | 45,92 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 19,46 g |
Sůl | 47,00 g |
Sacharidy | 276,55 g |
Postup přípravy
Kabanos rozdělíme na asi patnácticentimetrové díly, napůl rozkrojíme a vložíme do nich kolečka cibule. Zbytek cibule rozkrájíme na měsíčky, část dáme na dno zapékací mísy a zbytek posypeme nahoru. Salám gothaj rozdělíme na přibližné stejné dílky jako kabanos. Obojí uzeninou vyložíme zapékací mísu. Přidáme na kolečka nakrájenou čabajskou klobásu. Dále přidáme nakrájenou papriku, česnek a feferonku. Posolíme, popepříme a zalijeme cikánskou omáčkou, kečupem a černým pivem. Pečeme na asi 170 st.C 45 minut. Posledních 15 minut bez pokličky.
Var. 2:
Papriky omyjeme a zbavíme jadřinců, cibule oloupeme, žampióny zbavíme nožek a oloupeme je a česnek oloupeme. Potom papriky, cibule, žampióny, klobásu a česnek nakrájíme, párky rozkrojíme na poloviny. Do pekáče dáme na dno směs nakrájených surovin, které jsme nejprve prosolili, opepřili a promíchali. Na tento základ rozložíme poloviny párků a přidáme chilli, kečup, rajský protlak, cikánku a zalijeme pivem.
Dáme péci do trouby na 250 st.C. Pečeme asi jednu hodinu, až šťáva zhoustne, přitom v polovině pečení vše obrátíme a promícháme. Před koncem pečení sundáme víko pekáče, aby se vše orestovalo.
Zveřejněno 9. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené uzeniny s černým pivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwnM
Moje poznámka
Zapečené uzeniny s černým pivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwnM
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 5 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 10 minutami
Piškotový beránek
Pajkujka před 50 minutami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 1 hodinou
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 1 hodinou
Kuře na zelí
Walderama08 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 1 hodinou
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 1 hodinou
Holandské řízky
Lucek před 2 hodinami
Velikonoční nádivka
zackovam před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
Smakoun před 2 hodinami
Tématické fráze:
kabanos na pivě,
kabanos na pivu,
kabanos na cernem pivu,
recepty s černým pivem,
recepty s černým pivem,
pečený kabanos,
krutí maso recepty,
gothaj na černém pivu,
buřty zapečené s kečupem a pivem,
recepty s uzeninou,
kabanus na na pivě,
zapečené parky scibuli a pivem,
recept na ketchup,
zapékané klobásy s pivem,
smes karbanatek a klobasa paprika pivo,
recepty parky z cernym pivem,
salám na na černém pivu,
žampiony s kabanosem,
godhaj na pivu,
pecene burty s cikanskou omackou
Suroviny:
salám gothaj,
kabanos,
klobása čabajská,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá bílá,
feferonka,
omáčka cikánská,
pivo černé,
kečup sladký,
sůl,
pepř,
párky,
klobása,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá bílá,
chilli paprika čerstvá,
omáčka cikánská,
pivo černé,
kečup sladký,
protlak rajčatový,
žampióny,
sůl,
pepř
Komentáře (2)