Postup přípravy
Krok 1: Filet omyjeme a osušíme. Úplně jednoduše okořeníme (kmínem nešetříme) a pokapeme šťávou z citronu. Necháme hodinku odležet.
Krok 2: Pánev rozehřejeme s máslem a olejem. Vložíme rybu a kolem přihodíme žampiony nakrájené na plátky. Společně opékáme, rybu z každé strany 3-5 minut podle výšky masa.
Krok 3: Nakonec vhodíme bazalku. Podáváme s bramborovou kaší nebo dušenou zeleninou. Rybku posypeme žampiony.
Zveřejněno 13. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sumec keříčkovec na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3XOx
Moje poznámka
Sumec keříčkovec na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3XOx
Nejnovější recepty
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Přidáno před 4 hodinami
Mini tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Brynzové halušky III
Přidáno před 21 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno 8. 4. 2025 10:02
Andělská čokoláda
Přidáno 8. 4. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevné makronky
_Daniela_ před 2 minutami
Jahodová zmrzlina
Ennia před 1 hodinou
Vepřové na houbách a zeleném kari
trdlo před 1 hodinou
Kuřecí rarášci z trouby
veronika_straka před 2 hodinami
Bramboračka
david.k před 2 hodinami
Holandský mletý řízek se sýrem
Vokro před 3 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
Janet.P před 3 hodinami
Houskové knedlíky
Lubos74 před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
janickajan před 4 hodinami
Kuřecí prsa na paprice
Ivcaaa před 5 hodinami
Tématické fráze:
sumec recept,
připrava sumce,
sumec recepty,
keříčkovec recept,
keříckovec,
keříčkovec recepty,
sumec obecný,
recept keříčkovec,
recept na pripravu sumce,
recept na sumce,
recepty sumec,
sumec na zampionech,
sumec na másle,
sumec příprava,
recepty ze sumce,
kerikovec,
recept sumec,
recepty na sumce,
recepty na pripravu sumce,
příprava ze sumce
Suroviny:
filet ze sumce,
žampióny,
máslo,
olej,
kmín celý,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř,
bazalka čerstvá,
šťáva citronová
Komentáře (9)