Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninový salát s kuřecim grilovaným masem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tomar5515

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 827 kJ /
1 632 kcal
Bílkoviny133,62 g
Tuky55,40 g
Vláknina13,70 g
Cholesterol 332 mg
Sodík 3,89 g
Sůl9,42 g
Sacharidy142,83 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso naklepeme, osolíme, posypeme grilovacím kořením a restujeme na grilu nebo na pánvi. Krok 2: Ledový salát, nakrájený na větší kousky, smícháme s paprikou a kukuřicí (můžete přidat i vlastní zeleninu) a s nivou. Krok 3: Přidáme kuřecí maso nakrájené na nudličky a posypeme sýrem. Krok 4: Zalijeme zálivkou smíchanou dle chuti (doma nám chutná víc sojové máčky a česneku), med s octem dodá sladko-kyselou chuť.

Zveřejněno 16. 3. 2016

Poznámka autora tomar5515

Podáváme s toastovym chlebem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6NGn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6NGn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
salát s grilovaným kuřetem, zeleninový salát s kuřecím masem a paprikou, salát s grilovanou zeleninou, salát s grilovanou zeleninou, zeleninový salát ke grilovanému masu, salát z grilované zeleniny, zelninový salát recept, salát z grilovaného kuřete, zeleninovy salat s grilovanym kuretem, salát s kuřecím masem, salát z grilovaneho masa, salát z grilovaneho kuřecím masem, salát z grilované zeleniny a kuřete, zelninový salát ke grilovaému, testovinovy salat s nalozenym kurecim masem, salát s grilovanym krutim masem, zeleninový salát, zeleninové saláty s kuřecím masem, grlilovane maso se zeleninou, kuřecí maso s s grilovanou zeleninou

Suroviny:
prsa kuřecí, koření grilovací, salát ledový, paprika čerstvá červená, kukuřice, sýr niva, sýr eidam, olej olivový, omáčka sojová, omáčka worcesterová, česnek, sůl, pepř, med, ocet, chléb toustový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu