Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí plátek na černém pivu s chilli

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

terezicka1 terezicka1

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 976 kJ /
711 kcal
Bílkoviny115,49 g
Tuky7,06 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 266 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy32,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme pokrájenou cibulku. Krok 2: Přidáme osolené a opepřené plátky masa. Zprudka osmahneme a podlijeme vodou a pivem. Krok 3: Přidáme protlak a dusíme doměkka. Krok 4: Až bude maso hotové, přidáme pokrájenou papričku a zahustíme, provaříme a vypneme. Podáváme s rýží nebo s knedlíky.

Zveřejněno 20. 3. 2016

Poznámka autorky terezicka1

Další mé recepty najdete zde:http://vareniapeceni.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí plátek na černém pivu s chilli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6NKn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí plátek na černém pivu s chilli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6NKn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

:yes::yes:<3 paráda:-K

Včera k obědu bylo maso podle Tvého receptu, mužským moc chutnalo.Ty to máš s rýží, u nás byly těstoviny.:-p:-p:-p

Děkuji :-K

To se mi moc líbí a ta barvička omáčky nemá chybu:-p;-)+

Tématické fráze:
hovězí plátky, recepty hovězí maso plátky, hovězí maso na černém pivu, hovězí plátky recept, hovězí na černém pivu, hovězí na chilli, hovězí platek, kuřecí na černém pivu, hovězí ptáček fotografie, hovězí plátky na pivu, hovězí guláš na černém pivě

Suroviny:
maso hovězí, protlak rajčatový, pivo černé, chilli paprika čerstvá, cibule, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu