Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nugetky z tolstolobika

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie675 kJ /
161 kcal
Bílkoviny6,31 g
Tuky13,45 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy3,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety zbavíme kůže, pinzetou vytaháme větší kosti, nakrájíme na kostky a dáme do mixeru. Krok 2: K rybě nastrouháme pomerančovou kůru (1 lžičku), přidáme žloutek, drcená semínka fenyklu, muškátový květ, sůl, pepř, zakápneme citronovou šťávou a rozmixujeme dohladka. Přidáme lžíci strouhanky, promícháme a směs necháme odležet v chladu cca 15 min. Krok 3: Vytvarujeme 18 kuliček, které namáčíme do rozšlehaného vejce a obalujeme ve strouhance smíchané s plátky mandlí. Pomalu smažíme ve větší vrstvě oleje a kuličkami mícháme , aby se rovnoměrně osmažily dorůžova. Hotové kuličky odkládáme na papírovou utěrku odsát přebytečný tuk.
Podáváme se salátem, bramborami nebo kaší.

Zveřejněno 7. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nugetky z tolstolobika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jx2l

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nugetky z tolstolobika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jx2l

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Pěkné :yes:

mysulka: :-) děkuji

Pěkné jídlo z ryby :yes:

zizala: děkuji :-)

No, tak tedy to slovní hodnocení odspoda, komentáře k receptu, to se mi moc nelíbí :-(

Ojojój!!! Když si ppředstavím, že budu vytahovat kosti :-(. Nicméně, rozhodně je to skvělý nápad a vypadá to úžasně :-)

Jana Remkova: díky , pokud to budete dělat tak s pomerančovou kůrou opatrně - ostatně všeho moc škodí že. Dobrou chuť :-)

Zobrazit 2 starší odpovědi

Tématické fráze:
tolstolobik recept, recèpt na tolstolobika, tolstolobik recepty, www recepty z tolstolobika, nugetky, příprava tolstolobika, kůže tolstolobika, tolstolobik kosti, nugetky s kapra, recepty z tolstolobika, příprava tolstobika, priprava toustolobyka, jak vypadá tolstolobik, nugetky postup, nugety z kapra, priprava tolstolobik, jak vypada zolstolobik, priprava tolstolobika smazeni, tostolobika, recepty tolstolobik

Suroviny:
tolstolobik, žloutek, šťáva citronová, pomeranče, květ muškátový, semínka fenyklová, sůl, pepř bílý, strouhanka, mandle plátkové, olej

Přidat fotografie receptu