Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přírodní krkovička

Hodnocení receptu je 4,6 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 310 kJ /
313 kcal
Bílkoviny3,24 g
Tuky30,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy7,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso lehce naklepeme a nařízneme okraje. Smícháme olej s česnekem a kořením. Necháme odležet, třeba do druhého dne. Krok 2: Na pánvi rozpálíme olej a maso zprudka z obou stran osmahneme. Přikryjeme poklicí a dusíme do měkka. Pár minut před dopečením přidáme na každý plátek 2 lžíce smetany. Dodusíme a necháme 10 minut odpočinout. Krok 3: Podáváme s brambory nebo jen se zeleninou.

Zveřejněno 19. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přírodní krkovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vvvL

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přírodní krkovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vvvL

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

:-) z vepřového máme krkovičku také nejraději, v jednoduchosti je krása - pěkné a určitě dobré :yes::yes:

Opravdu paráda...:yes:

Krkovice je tak univerzální maso. Co naplat, asi není tak zdravá, jako třeba kýta, ale mi ji milujeme jakkoliv. A přírodní nemá chybu :-D:yes::yes:

Tématické fráze:
přírodní krkovička, krkovicka prirodni, krkovice na přírodno, krkovicka na prirodno, krkovička přírodně, krkovice přírodně, krkovička na přírodní způsob, krkovice recepty, krkovička na přírodně, krkovička na přirodni, přírodní krkovička recept, recept na přírodní krkovici, krkovička recepty přírodní, přirodní krkovička recepty, přirodni krkovice recepty, krkovice na prirodni zpusob, krkovice recept, přírodní krkovice na na zelenině, přírodní plátky z krkovice, recept prirodni krkovicka

Suroviny:
krkovice vepřová, česnek, olej, smetana ke šlehání, paprika čerstvá červená, sůl, pepř, šťáva citronová, chilli

Přidat fotografie receptu