Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 310 kJ / 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,24 g |
Tuky | 30,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vvvL
Moje poznámka
Přírodní krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vvvL
Nejnovější recepty
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 5 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 9 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 20 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka s mačkaným hráškem a pečeným bramborem
Benetka před 20 minutami
Tvarohové tiramisu
3M_BOYKA před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 3 hodinami
Koka sušenky
faluska před 3 hodinami
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 6 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 6 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 9 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 18 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 22 hodinami
Tématické fráze:
přírodní krkovička,
krkovicka prirodni,
krkovice na přírodno,
krkovicka na prirodno,
krkovička přírodně,
krkovice přírodně,
krkovička na přírodní způsob,
krkovice recepty,
krkovička na přírodně,
krkovička na přirodni,
přírodní krkovička recept,
recept na přírodní krkovici,
krkovička recepty přírodní,
přirodní krkovička recepty,
přirodni krkovice recepty,
krkovice na prirodni zpusob,
krkovice recept,
přírodní krkovice na na zelenině,
přírodní plátky z krkovice,
recept prirodni krkovicka
Suroviny:
krkovice vepřová,
česnek,
olej,
smetana ke šlehání,
paprika čerstvá červená,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
chilli
Komentáře (3)