Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí rarášky

Hodnocení receptu je 5,0 (68×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

libunna

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby marinování masa

40 min (25 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

Kuřecí maso nabízí nepřeberné množství možností, jak ho v kuchyni zužitkovat. Zkuste z něj připravit třeba jednoduché pikantní rarášky - drobné kousky masa naložené v pivním těstíčku a dokřupava usmažené.

Suroviny pro 5 porcí

5porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 586 kJ /
1 096 kcal
Bílkoviny162,71 g
Tuky26,55 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 848 mg
Sodík 1,60 g
Sůl3,81 g
Sacharidy45,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V míse smícháme vejce, pivo, hořčici, sójovou omáčku, hladkou mouku, Solamyl, trochu pepře a soli. Krok 2: Maso nakrájíme na menší kousky (malé plátky) a naložíme asi na 3 hodiny do připravené směsi. Krok 3: Kousky masa v těstíčku zprudka smažíme dozlatova na rozpáleném oleji. Krok 4: Vhodnou přílohou jsou hranolky, krokety nebo vařené brambory.

TIP: Máte chuť na domácí hranolky? Poradíme, jak je připravit.

Zveřejněno 6. 7. 2008

Poznámka autora libunna

Talíř ozdobte hlávkovým salátem, pokrájenou salátovou okurkou, rajčaty. Přílohu posypte pokrájenou jarní cibulkou. Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí rarášky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MM1

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí rarášky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MM1

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

Skvělé a rychlé,jedno z mojich velmi oblíbených

Připravovala jsem takto už mnohokrát. Velmi dobré a rychlé jídlo. Těstíčko je dobře více zahustit.<3:yes:

:yes:<3

:-)<3:yes::yes: také dělávám :-K

:yes::yes::yes:

Dnes jsem si vybrala tento recept a musím říci oběd dopadl na jedničku,byla jsem pochválená a to vždy potěší;-)Díky:-K

Takhle děláme kuřecí křídla,pečeme v troubě v pekáči.Výborná chuť.:-):-)

:-K Mňam... Podobnou dobrotu dělá kamarádka z vepřového, přidává česnek - a je to taky prudce jedlé :-)

:-)ANO TAKÉ MI TOTO JÍDLO CHUTNÁ:-p:-p:-p:-p:-)

toto je luxusni obidek i vecere moc dekuji za receptik je opravdu mnam !!!:-K:-K

Výborné, přidal jsem česnek, cibulku a koření. Více zahustil a kladl na pánev lžíci, aby bylo víc obalu. :-)

Lenkapytlova:podle mě bylo těstíčko moc řídké,přidala bych mouku nebo strouhaný sýr a oleje nemusí být kdoví kolik,vždyt´ se kousky otáčí :-)

Žádám o radu . Hosté si objednali kuřecí rarášky, já je udělala podle tohoto receptu, ale těstíčko mi v tuku uteklo ( měla jsem hodně oleje a rozpálený) a já jsem vytahovala jen holé maso :-(

lenkapytlova: možná jsi měla maso málo osušené

mooooc dobrý recept, děláme ho dost často:yes::yes::yes::yes: díky;-);-)

Měli jsme v neděli k obědu, je to výborné, děti se jen olizovaly.:-p;-) Bodík letí

Načíst další komentáře (6)

Tématické fráze:
rarášci z kuřecího masa, kuřecí rarášky, recept na kuřecí rarášky, kuřecí rarášek, recept na rarasky, rarášky, kuřecí rarášky recept, rarášek, kuřecí rarášci v těstíčku, rarášky recept, recept kuřecí rarášky, rarášek kuřecí, kuřecí rarášky v těstíčku, kuřeci recepty, recepty na kureci rarasky, rarášek recept, recepty z kuřecího masa, kuřecí rarášky v bramborovém, kuřecí maso recepty, rarášky kuřecí

Suroviny:
prsa kuřecí, vejce, pivo světlé, mouka hladká, hořčice, omáčka sojová, solamyl, olej, pepř mletý, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu