Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 532 kJ / 1 322 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,93 g |
| Tuky | 27,87 g |
| Vláknina | 10,45 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 616 mg |
| Sůl | 1,58 g |
| Sacharidy | 213,10 g |
Postup přípravy
Podáváme s hrstkou rukoly nebo jarní cibulkou a posypané strouhaným parmazánem.
Ozdobeno chilli vlasy a růžovým pepřem.
Zveřejněno 12. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šafránové rizoto s krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/70gr
Moje poznámka
Šafránové rizoto s krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/70gr
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 7 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 7 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 7 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 8 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 9 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 9 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 10 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 10 hodinami
Tématické fráze:
šafranové rizoto,
safranove rizoto recept,
rizoto s krevetami,
krevetové rizoto,
krevetové rizoto se šafránem,
safranove risoto,
krevety rizoto,
risoto s krevetami,
šafránove na rizoto,
rizoto se zeleninou a krevetami,
rizoto s krevetama,
risotto s krevetami,
sepiove rizoto recept,
šafránkové rizoto s krevetami,
sépiové rizoto,
rizoto s krevetami a parmazánem,
zeleninové rizoto s krevetami,
rizotto s krevetami,
safrin risoto,
safrane rizoto s mořskými plody
Suroviny:
rýže kulatozrnná,
vývar,
víno bílé,
olej olivový,
cibule,
parmazán,
šafrán,
sůl,
pepř,
krevety,
cibulka jarní
Komentáře (5)
Safran je lepe pridat az ke konci pripravy, pred tim ho nechte chvili namoceny trosce vyvaru. Je celkem dost termolabilni, varenim ztaci chut a vuni, to se deje uz pri teplote okolo 60°C.