Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka ze sušených rajčat

Hodnocení receptu je 4,4 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Susa Susa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 628 kJ /
2 301 kcal
Bílkoviny45,90 g
Tuky202,53 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,60 g
Sacharidy62,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny nasypte do mixéru a rozmixujete je dohladka. Pomazánku podávejte s opečeným nebo čerstvým chlebem. Krok 2: Pokud pomazánku nespotřebujete celou, přendejte ji do uzavíratelné krabičky a skladujte v lednici.

Zveřejněno 21. 5. 2016

Poznámka autorky Susa

Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)

cookingwithsusa.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EpV4

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EpV4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Recept se mi moc líbí, diskuze je plodná, ale hlavně tady také nikdo nenapsal, jestli už pomazánku dělal a jaké s ní má svoje zkušenosti ;-). To bych opravdu uvítala :-)

Teď vidím, že skutečná autorka za to nemůže. . . Moje omluva. :yes:

Ahaaa, já nemám čas tady lovit na různých stránkách. Trochu mě překvapuje, že tedy zrovna Jana R. "opisovala", protože to je vážně slovo od slova. A to není její styl, jak jí znám. Nešlo by ani tak o stejný recept, ale že je to vážně slovo od slova. Každýho tady za to drtíte, nooo, ale asi ne každýho. U Janinýho receptu žádný výtky nevidím. :-p

Pajaja: Taky už jsem napomenuta a kaju se :-(

Nějak tomu nerozumím a jsem trochu zmatená. Ale stejný recept, doslova znějící už sem přidala Jana Remková. Nutno říct, že před Tebou. . . tedy, kromě slov v poznámce. Ty jediné jsou opravdu jiné. Jinak vše zní slovo od slova naprosto stejně. :-O

chocolate: Nic proti šíření dobrých receptů, chocolate, ale opsat to slovo od slova, to se nezlob, to není vpořádku. Nedat si ani práci s tím to zamaskovat.

Zobrazit 3 starší odpovědi

:-8:yes:

:yes:

Tématické fráze:
pomazánka ze sušených rajčat, pomazánka ze sušených rajčat v oleji, sušená rajčata pomazánka, pomazánka se sušených rajčat, pomazánka sušená rajčata, pomazánka že sušených rajčata, pomazánky ze sušených rajčat, pomazanka z susenych rajcat, pomazanka z rajčat, sušené rajčata pomazánka, sušená rajčata pomazánky, recepty že sušených rajcat, recept na pomazánku ze sušených rajčat, co ze susenych rajcat, pomazánka ze sušených rajčat recept, sušene rajčata recepty, sušené rajčata recept, pomazánka ze sušených, pomazanka sušené rajčata, pomazánka ze sušenych rajcat

Suroviny:
rajče sušené v oleji, ořechy vlašské, omáčka sojová, chilli paprika sušená, sůl himalájská

Přidat fotografie receptu