Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmínové placky

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Nikina Nikina

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 749 kJ /
2 091 kcal
Bílkoviny91,08 g
Tuky48,06 g
Vláknina30,90 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 671 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy308,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krupici, vejce a ostatní suroviny řádně zamícháme. Dochutíme solí a pepřem. Krok 2: Rukama máčenýma ve vodě tvoříme placičky a smažíme na rozpáleném sádle dozlatova. Placičky jsou velmi vhodné k všelijakým "houbovým" pokrmům, neb se s houbami krásně doplňují.

Zveřejněno 24. 6. 2013

Poznámka autorky Nikina

Zdroj: Kluci v akci

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kmínové placky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/po3m

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kmínové placky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/po3m

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Rozmarynka: veď tam je...v surovinách 6 KL a v bode č. 1 - a vše řádně zamícháme.

Proč neobsahují kmínové placky kmín? ????;-)

Je ten postup prosím celý??? Já vidím jen smíchat krupici a vejce, toť vše <3

cathleen: V návodu i já vidím jen "smíchat vejce a krupici, dochutit solí a pepřem a dělat placičky a osmažit". :-(( Nic dalšího v návodu není :-O všem je to asi jasný , ale... nebo ty tam snad vidíš něco víc - třeba o bramborách, kmínu apod: ? :-D Já teda ne :-D

Zobrazit starší odpověď

jana Ullíková 28. 6. 2013 21:01
výborný nápad,určitě zkusím udělat co nejdříve;-)

:-p:yes:Pochutnala bych si:-K

spagetka: já je dělala z dvou kil brambor, měla jsem celkem strach, když jsem viděla to množství, zda se to sní, ale po ochutnání vůbec obavy nemám :-D
A díky za kladný ohlas :-K

Kmíňáčky jsem nedělala celou věčnost,:-O dávám i libeček a máš pravdu k houbám, nebo i k těm kuřecím stehýnkům na houbách jsou výborná. Ovšem i samotná jsou mňam, Takže ukládám pro brzkou realizaci ;-):-p:yes:

Jikotka: on ten kmín je tam celkem důležitý, zvlášť pak v kombinaci s houbami, krásně se to doplňuje ;-):-)

Dnes jsem dělala úplně stejné,jenom jsem nedala tolik kmínu...:yes::-D

suslajda: vyzkoušej, budu moc ráda :-) :-K

Placky jsou super dělám, když zbude kaše, nebo vařené brambory určitě vyzkouším:-p:yes::yes:+1

Tématické fráze:
bramborové placky kluci v akci, kmínové placičky, placky z krupice, bramborová placka kluci v akci, recept na kuřecí stehna, bramborová placka - kluci v akci, kmínová smažená cibule, kmínové bramborové placky, kmínové recepty, krupicová placka, recepty na kuřecí stehna, krupičná placka recept, kmínnové bramborové placky, placky krupice, kluci v akci bramborové placky, kynuté kmínové placky, bramborove placky z varenych brambor 2 kila, bramborove placky varecha, bramborové placky recept kluci v akci, recepty placky

Suroviny:
brambory, vejce, krupice, kmín drcený, petrželka, sůl, pepř, sádlo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu