Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 141 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,97 g |
| Tuky | 0,17 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,21 g |
Postup přípravy
Krok 1: Čerstvé syrové ryby zbavíme kůže a nakrájíme na kostičky.
Krok 2: Kousky ryby dáme do velké, nekovové mísy a přelijeme šťávou z limetek, přidáme cibuli, nasekanou chilli papričku, podle chuti dosolíme, opepříme, přidáme hrst nasekaného čerstvého koriandru a necháme v chladnu uležet. Limeta nám rybu uvaří za 2 hodiny.
Druhý den je ryba bezkonkurenční.
Druhý den je ryba bezkonkurenční.
Zveřejněno 20. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Peruánské ceviche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0K2
Moje poznámka
Peruánské ceviche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0K2
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 17 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 17 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka
Tamarilka před 1 hodinou
Pečená červená řepa
Hanawagy před 1 hodinou
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 2 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 2 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 2 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 2 hodinami
Mila kuličky
Marule před 3 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 4 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 5 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 23 hodinami
Tématické fráze:
peruánská kuchyně recepty,
peruánská kuchyne,
peruánské jídlo,
cheviche,
seviche,
ceviche z tresky,
peruánská kuchařka,
seviche recept,
ceviche z lososa,
recept seviche,
caviche,
peruánská jídla,
geviche,
cheviche recept,
rybý recepty,
lososovy ceviche,
recept na seviche,
peruanska polévka,
sevitche,
peruánská kuchyně recept
Suroviny:
pangasius,
cibule červená,
chilli paprika čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
koriandr čerstvý
Komentáře (11)
Dělávám podobně tuvodního kapříka jako studený předkrm
No, na rozdíl od přidaných foteček další stejný recepis sem vkládat nebudu, na to jsou zde jiní, že