Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 597 kJ / 1 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,75 g |
Tuky | 40,06 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 445 mg |
Sodík | 574 mg |
Sůl | 2,11 g |
Sacharidy | 77,28 g |
Postup přípravy
Poté je přidáme i se zbytkem tuku k masové směsi, osolíme, opepříme a promícháme. Krok 4: Do pánve s rozehřátým olejem klademe lžící hromádky, které vytvarujeme do placiček a pozvolna smažíme z každé strany 6 minut. Po osmažení je dáme na papírovou utěrku odsát přebytečný tuk. Krok 5: Na talíři je posypeme nakrájenou petrželkou. Podáváme s pečivem, nebo s bramborovou kaší.
Zveřejněno 16. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rarášci s hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqkX
Moje poznámka
Rarášci s hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqkX
Nejnovější recepty
Domácí bylinkové tagliatelle
Přidáno před 1 hodinou
Turecká vejce
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno před 21 hodinami
Segedín z trouby
Přidáno před 23 hodinami
Měkké banánové sušenky
Přidáno 4. 4. 2025 09:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety aglio olio e peperoncino
Sarka1966 před 3 minutami
Pečené kuře
Lucek před 15 minutami
Škvarkové pagáčky
jamara před 16 minutami
Kantonske kure
Marcela0123 před 19 minutami
Kuřecí čína
Blofas před 25 minutami
Hovězí plátky s kapustou a hořčicí
majeva před 29 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Bertas před 37 minutami
Dušená mrkev
Paulika před 50 minutami
Krémová pórková polévka
sarkatuckova34 před 1 hodinou
Bylinková kuřecí jatýrka na víně
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Tématické fráze:
masovy rarasci,
panenka rarasci,
recept na rarasky,
rarášci recept,
houbovi rarášci,
rarasci z kotlety,
hribek smažení
Suroviny:
kýta vepřová,
houba hřib,
vejce,
olej,
omáčka worcesterová,
solamyl,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
olej,
petrželka
Komentáře (7)