Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 553 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,72 g |
Tuky | 82,11 g |
Vláknina | 36,65 g |
Cholesterol | 697 mg |
Sodík | 827 mg |
Sůl | 1,87 g |
Sacharidy | 131,70 g |
Postup přípravy
Zakryjeme bešamelem a pečeme do zčervenání povrchu.
Zveřejněno 29. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cukety zapečené se sýrovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n977
Moje poznámka
Cukety zapečené se sýrovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n977
Nejnovější recepty
Bryndzové pirohy
Přidáno před 6 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 17 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno 14. 4. 2025 08:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 5 minutami
Koka sušenky
faluska před 17 minutami
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 2 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 2 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 5 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 14 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 18 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 19 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 19 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 19 hodinami
Tématické fráze:
zapečené cukety,
zapečená cuketa s brambory a bešamelem,
plněná cuketa s besamelem,
zapékaná cuketa s bešamelem,
zapečená cuketa s bešamelem a česnek,
kuskus s cuketou a bešamel,
cuketa s rajčaty a uzeným sýrem a bešemelem,
loupání cukety,
zapecene bilky,
zapékaná cuketa s bazalkou,
plněná cuketa zapečená s bešamelem,
zapečené cukety s nivou a bešamelem,
zapečená cuketa s bílky
Suroviny:
cibule,
cuketa,
rajče,
česnek,
bazalka čerstvá,
olej,
sůl,
pepř,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
vejce,
parmazán
Komentáře (7)