Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 282 kJ / 785 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,24 g |
| Tuky | 25,06 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 364 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 22,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zwy8
Moje poznámka
Kuřecí játra na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zwy8
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 7 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 7 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 7 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 8 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 9 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 9 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 10 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 11 hodinami
Tématické fráze:
kureci jatra recepty,
játra s provensálským kořením,
kuřecí játra na bílém víně,
provensálské játra na cibulce,
recept na jatra,
různé guláše z kuřecích z kuřecích jater,
kuřecí játra top recepty,
jak pripravit kuřecí jatra,
kuřecí játra recept,
příprava kuřecích jater,
provensálský způsob,
pikantní kuřecí se šalotkou a portským vínem,
způsoby přípravy. kuřecích jater recept,
játra na víně se salotkou,
kuřecí játra na smetaně v troube,
kuřecí játra na bylinkách
Suroviny:
játra kuřecí,
víno bílé,
rajče,
cibule šalotka,
česnek,
pepř,
vývar masový
Komentáře (3)