Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karamelizovaná jablka s žitnými krutonky

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizalka zizalka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Jablko a žitný semínkový chléb nakrájíme na malé kostičky, pokapeme citrónovou šťávou, hojně zasypeme kokosovým cukrem a skořicí a vše promícháme. Krok 2: Na pánvi roztopíme dostatek másla, přidáme připravenou směs a opékáme. V momentě kdy nám chleba začne chytat zlatavou kůrčičku a jablka začnou karamelizovat, ztlumíme plamen a ještě chvíli restujeme do změknutí jablek.
Máme hotovo, servírujeme s kopcem jogurtu.

Zveřejněno 30. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LVmg

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LVmg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

:yes::yes: pěkné :-) hlavní je, že chutná :-K

Zizalka tvoj receptik sa u mna udomacnil.Dneska bez jogurtu,snazim sa oddelene stravovat.Moc vabne to nevyzera,ja pouzivam ako celieticka bezlepkovy chlebik,a ten sa moc mrvi,ale na chuti to neubera.:yes::yes::yes::yes::-K:-K:-K

Dievcata dneska som si robila na ranajky,a mooc dobre,odporucam vyskusat.:yes::yes::yes::yes::yes::yes::-K:-K:-K:-K:-K

popoluska340: Díky moc za vyzkoušení a přidání fotky :yes::-) jsem moc ráda, že chutnalo :-K:-K

děkuji všem :-K

Zaujimavy receptik,ukladam na vyskusanie,len ja vymenim za moj bezlepkovy chlebik.:yes::yes:;-)

Zajímavé :yes:

:yes::yes::yes::yes::yes::-K

Tématické fráze:
karamelizovana jablka, karamelizovane jablka, jak karamelizovat jablka, zkaramelizovaná jablka, karamelizovana jablka s tvarohem, recept jablka s karamelizovat, jak na změknuti jablek, karamelizovat jablka, zksramelizovana jablka, karamelizovna jablek, karamelizovany jablka, karamelizované jablko, karamelizovaná jablka se zmrzlinou, skaramelizovanná jablka, skaramelizovaná jablka s rajčaty

Suroviny:
jablko, chléb žitný, cukr kokosový, šťáva citronová, skořice, máslo, jogurt

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu