Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 50 kJ / 12 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mleko smichame s vodou. moukou a cukrem (nemelo by to byt lepkave, pokud ano, pridejte mouku a pokud zas hodne tuhe trosku vody nebo mleka).
Krok 2: Rukama vymodelujte kulicku a dejte ji na talirek.
Krok 3: Talirek s testem dejte na 30 sekund do mikrovlnky.
Zveřejněno 7. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepková žvýkačka z mikrovlnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VVq9
Moje poznámka
Bezlepková žvýkačka z mikrovlnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VVq9
Nejnovější recepty
Pečené brambory s chřestem
Přidáno před 1 hodinou
Bezlepková bábovka s vaječným likérem
Přidáno před 2 hodinami
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 12:56
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 11:41
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno 24. 4. 2025 18:59
Ovocná tlačenka
Přidáno 24. 4. 2025 17:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zeleninový salát s brokolicí a vejci
faluska před 9 minutami
Jablečný perník s ořechy
Lennulinka před 20 minutami
Koka sušenky
MARTA1234 před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
Milahu před 2 hodinami
Vepřová játra v pikantní zelenině
Hanynka_1 před 3 hodinami
Hovězí na česneku a na smetaně
Ulmiv před 4 hodinami
Pesto z medvědího česneku
Martas6 před 4 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Jessie před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
nym61072 před 4 hodinami
Kynuté houskové knedlíky v páře
Ketynna před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty z mikrovlnky,
zvykacky recept,
žvýkačka recept,
recept žvýkačka
Suroviny:
mléko,
voda,
mouka bezlepková,
cukr
Komentáře (10)