Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 239 kJ / 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,68 g |
| Tuky | 8,11 g |
| Vláknina | 12,10 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 132 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 89,80 g |
Postup přípravy
Studené krájíme na řezy.
Zveřejněno 4. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plesné tašky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9wk
Moje poznámka
Plesné tašky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9wk
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 1 hodinou
Sýrová roláda
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 1 hodinou
Švestkové kostky
Noumik před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 3 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 4 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 5 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 5 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 6 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 7 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 7 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 7 hodinami
Tématické fráze:
bramborové tašky s krupicí,
bramborove tasky se skvarkama,
plesňáky,
bramborové tašky,
hlohovec bramborové tašky placky z vařených brambor,
tašky s krupicí vařené v mléce,
tasky z hlohovce,
těsto na tašky se skvarkama,
chorvatské lokše,
tašky s krupicí recept,
bramborová taška s krupicí,
plesnivá taška jídlo,
bramborové placky z tašky,
tašky z brambor,
přesné tašky recept,
bramborové plesne tasky,
tašky recept,
recept tašky,
recept na tašky,
plesné bramborové tašky
Suroviny:
brambory,
vejce,
sůl,
mouka polohrubá,
sádlo,
krupice,
škvarky
Komentáře (36)
Tašky se asi v půlce pečení poobrací, takže jsou z obou stran takové spíš placaté a protože plavou v tuku, tak jsou krásně dokřupava vypečené.
Zkusím to nějak do receptu dopsat, včetně doplněného postupu - ne každý čte komentáře.
No, s receptem to nemá moc společného, ale podobných názvů pro nepodobné pečivo je více, viz úvod tohoto rcp: http://www.labuznik.cz/recept/placky-nebo-jak-chce...
http://www.rozhlas.cz/brno/recepty/_zprava/1329453
I já vařím moc ráda podle starých rodinných pokladů....