Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 373 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,36 g |
Tuky | 15,27 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 25,70 g |
Postup přípravy
V druhé míse ušleháme 2 celá vejce, osolíme, okořeníme. Vše spojíme dohromady. Tuto směs v jemné tenčí vrstvě klademe na pečicí papír a dáváme na plech do vyhřáté trouby. Krok 2: Ve vyhřáté troubě pečeme zhruba 30 minut. Poté opatrně vyjmeme, necháme trošku zchladnout, než dáme náplň. Krok 3: Potřeme vrstvou mascarpone, případně osoleným tvarohem s kmínem (to je velká dobrota) a plátkem (či dvěma) Debrecinky. Krok 4: Stočence stočíme, vložíme zpět na plech a dáme na 10 minut zapéct do trouby. Žádný tuk, jen na pečicím papíru. Krok 5: Po cca 10 minutách vyndáme z trouby, sundáme z plechu na talíř, posypeme Nivou nebo jiným sýrem. Podáváme teplé.
Zveřejněno 11. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krajkoví zeleninoví stočenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpW0
Moje poznámka
Krajkoví zeleninoví stočenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpW0
Nejnovější recepty
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 11 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový (ořechový) závin od Lidušky
tiborbarsony před 24 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Eranis před 29 minutami
Celerovo - sýrové placičky
Kucharice před 36 minutami
Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu
Sahula před 6 hodinami
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 9 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 11 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 11 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 11 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 12 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 12 hodinami
Suroviny:
brambory,
lilek,
sůl,
pepř,
vejce,
mascarpone,
párek debrecínský
Komentáře (3)