Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Adventní perníkové svícny

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Blíží se advent, třeba ještě stihnete napéct a nazdobit.

Zveřejněno 22. 11. 2016

Poznámka autorky cathleen

Pekla i zdobila moje sestra s neteří (dcerou).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1vxP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1vxP

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (26)

Tak to je nádhera ! :-)

Musím říci , že toto jsou opravdu umělecká díla s přemírou pracnosti. Asi bych se bál do něčeho takového pustit
a myslím si ,že nejsem sám. Když to vidím , vidím ,jak jsem nešikovný. Smekám!!!

Díky všem :-K:-K

Milan P.: no...v tomhle jsem vedle svých sester (na fotkách jejicjh práce) absolutní nešika:-D Raději jim upeču krásný kváskový bochník, který pak dostanou jako poděkování za voňavou krásu (holky zas nepečou chleby).

krásné..to by byly dárečky! :-):-K

Krásné :yes:

:yes::yes::yes: kouzelné

Parádní:-Odávno chodila mailem hodně podobná inspirace. Jsou úžasně šikovné ty děvčata:-D:yes:

Sedláčková Jitka 23. 11. 2016 12:45
nevím proč ale chybí suroviny ;-(

Sedláčková Jitka: to proto, že tu jsou perníky přidány jen pro inspiraci ve zdobení (kategorie Zdobení), jako bývají i některé dorty a třeba obložené mísy.
Vyzkoušených receptů na perníčky tu máme hodně, stačí si jen vybrat;-)

To je opravdu nádhera a tu vůni perníku cítím až sem:-*;-):yes:

Nádera, jsou to šikukly :yes::yes:

Je to nádherné, to bych nedokázala ani za milion;-):-)

och tak ten hlavny je prenadherny...ja som mala jeden svietnik od ercicky https://www.toprecepty.cz/recept/3729-medovniky-pe... a po dvoch rokoch sa mi rozpadol....velmi sa uz od tych sviecok vysusil....strasne mi je za nim luto....

vybusna: já měla ty, co dělala Ivana (v podobných) - ještě ty první vánoce mi je na nízkém stolku sežral do rána pes:-(

Opět neskutečná nádhera..:yes::yes:

Hezounké:yes:

Díky :-K Jsou šikovné, trpělivé i pečlivé obě - ale perník nejedí....nevím proč:-D:-D

magdalenka: :-( byli tu dva dny - co myslíš? Odjížděli se zbytky dvou stěn:-D

Zobrazit 3 starší odpovědi

Nad takovou krásou se tají dech - k tomu mi chybí nejen nadání, ale i trpělivost:yes:

Jsou moc krásné :-K

nádhera, šikovná sestra:-K:yes::yes:

Pekný svietnik, a opäť tá trpezlivosť. :yes:;-)

Máš moc šikovnou sestru i neteřinku:-8Všech 7svícnů se mi moc líbí:yes:Je to krásná inspirace pro pekařinky:-K

Tématické fráze:
perníkový adventní svícen, adventni svicen z perniku, adventní svícny z perníku, perníkové adventní svícny, svícen z perníku, adventní perníkové svícny, svícny z perníku, pernikove svicny, perníkový svícen, recept na pernikovy svícen, adventní svícen, adventní svícen perníkový, adventní perníkový svícen, pernikovy adventní svícen recept, zdobení perníkových svícnů, adventní svícen z perníku recept, perníková adventní, perníkový adventní kalendář, svicny s z perníku, perníkové svícny recept

Suroviny:

Přidat fotografie receptu