Přírodní drůbeží játra s maďarskou klobásou, cibulí a sýrovými krekry
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 623 kJ / 627 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,78 g |
| Tuky | 28,07 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,40 g |
| Sodík | 2,08 g |
| Sůl | 4,85 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tak 10-15 minut předem rozehřejeme troubu na 200 stupňů
Krok 2: Tvrdý sýr nakrájíme z rohu do rohu na trojúhelníčky a naskládáme je na pečící papír na plechu. Každý trojúhelníček okořeníme kořením, jaké máme rádi. Já použil Habibi z Turecka a sušený česnek. Ve chvíli, kdy vkládáme plech do trouby, ztlumíme teplotu na 180 stupňů
Pečeme 12-13 minut. Krok 3: Na pánvi rozehřejeme slunečnicový olej, přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, následně játra, nakonec cibuli. Vše restujeme zhruba 5 minut. Osolíme a opepříme. Podáváme se sýrovými krekry, ale klidně i s opečenými bramborami, nebo s chlebem.
Pečeme 12-13 minut. Krok 3: Na pánvi rozehřejeme slunečnicový olej, přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, následně játra, nakonec cibuli. Vše restujeme zhruba 5 minut. Osolíme a opepříme. Podáváme se sýrovými krekry, ale klidně i s opečenými bramborami, nebo s chlebem.
Zveřejněno 12. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní drůbeží játra s maďarskou klobásou, cibulí a sýrovými krekry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ELqN
Moje poznámka
Přírodní drůbeží játra s maďarskou klobásou, cibulí a sýrovými krekry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ELqN
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 11 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 11 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 11 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 13 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 14 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 14 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 15 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
játra po turecku,
játra na cibulce,
přírodní játra,
nejlepší játra po turecku,
recepty prirodni jatra,
přírodní játra recept,
přírodní játra recepty,
prirodni jatra na cibulce,
játra přírodní,
přírodní játra na cibuli,
přírodní játra recept s cibulí
Suroviny:
játra drůbeží,
klobása,
cibule,
olej,
pepř,
sýr tvrdý,
koření
Komentáře (12)