Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křehké řezy

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 8

8

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 010 kJ /
2 153 kcal
Bílkoviny54,21 g
Tuky156,42 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 630 mg
Sůl1,06 g
Sacharidy127,78 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žloutky vyšlehejte s cukrem na světlý krém. Bílky v jiné misce vyšlehejte na pevný sníh. Krok 2: Do žloutkové směsi vmíchejte kakao a opatrně zapracujte polovinu vyšlehaných bílků, pak zbylou polovinu. Rozehřejte troubu na 190 °C a plech vyložte pečicím papírem. Krok 3: Těsto rozetřete na připravený plech a pečte asi 8 minut. Vyjměte z trouby a nechte zchladnout. Krok 4: Máslo vyšlehejte s vanilkovým cukrem. Přidejte mascarpone, mléko a vyšlehejte do nadýchaného krému. Krok 5: Z korpusu sloupněte papír, rozpulte ho, na jednu polovinu natřete krém a druhou ho přiklopte. Krok 6: Těsto je na malý plech.

Zveřejněno 14. 3. 2016

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křehké řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qn62

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křehké řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qn62

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
křehké řezy, recept na křehké řezy, krehke tvarohove rezy, tvarohové řezy z křehkého, křehké řezy s krémem, křehke řezy recept, křehké řezy s tvarohem, křechké řezy, kolínské řepánky, křehké jablečné řezy, krehke zloutkove rezy, krechke kolac, top nadychane řezy, top recepty rezy, křehký tvarohový řezy, krechke těsto na koláč, řezy, krechke testo, krehke řezy, křechké rohlíčky recept

Suroviny:
žloutek, bílek, cukr krystal, kakao holandské, mascarpone, mléko, cukr vanilkový, máslo

Přidat fotografie receptu