Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 077 kJ / 2 169 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,36 g |
| Tuky | 36,75 g |
| Vláknina | 20,76 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 388,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagety s prefermentem a kváskem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PqEW
Moje poznámka
Bagety s prefermentem a kváskem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PqEW
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 18 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin
Lucy27 před 11 minutami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 39 minutami
Moji utopenci
marky79 před 1 hodinou
Pudinkové cukroví
adela. před 1 hodinou
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 1 hodinou
Sachr cukroví
adela. před 1 hodinou
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 3 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Tématické fráze:
bagety z kvásku,
domaci bageta s kvásku,
domácí bagety z kvásku,
bageta z kvásku,
francouzská bageta z kvásku,
recepty s kvaskem,
bagetka recept,
francouzské bagety recept z kvásku,
recepty na bagetu,
domácí bagetky z kvásku,
domácí bageta z kvásku,
bagetky z domácího kvásku,
francouzská bageta s prefermentem,
recept na domácí bagety z kvásku,
bageta s kvasku,
recepty na bagety z zitneho kvasku,
bagety recept s droždím
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
voda,
mouka žitná chlebová,
voda,
olej,
cukr,
sůl,
vločky ovesné,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (7)