Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 588 kJ / 1 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,00 g |
Tuky | 114,80 g |
Vláknina | 10,61 g |
Cholesterol | 2,54 g |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 41,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restovaná játra s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NovK
Moje poznámka
Restovaná játra s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NovK
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 7 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 21 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno 18. 4. 2025 13:59
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno 18. 4. 2025 13:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Turecká vejce
Lucie1001 před 30 minutami
Velikonoční vajíčková pomazánka
Pavlicek2006 před 55 minutami
Zvěřinový guláš
Sumaru před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
Piafka před 2 hodinami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 2 hodinami
Biskupský beránek
janina8 před 2 hodinami
Knedlík z polenty
Denade před 2 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 3 hodinami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
restovaná krůtí játra,
restovaná husí játra,
kureci jatra s tymianem,
restovane husi jatra,
restovaná drubeží játra,
restovaná játra,
restovaná kuřecí játra na cibulce,
restovaná hovězí játra,
restované hovězí játra na cibulce,
restovana jatra s hranolky,
husí játra restovaná,
restovana kachni jatra,
kuřecí játra tymiánem,
hovezi restovana jatra,
játra na tymiánu,
hovězí játra restovana,
restovaná hovězí játra na cibulce,
restovaná kuřecí játra,
restovaná krutí játra na cibulce,
restovaná vepřová játra
Suroviny:
slanina anglická,
cibule,
česnek,
játra kuřecí,
rajče,
kečup sladký,
olej olivový,
pepř mletý,
tymián,
sůl
Komentáře (2)