Erbazzone z Emilia Romagna
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 523 kJ / 2 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,34 g |
Tuky | 115,91 g |
Vláknina | 34,66 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 322,84 g |
Postup přípravy
Múku preosejeme do misy, pridáme droždie, zvyšnú vodu, slanú vodu a olej.
Masu vylejeme na pracovnú dosku, dôkladne miesime približne 10 -15 minút a následne necháme 2 hodiny kysnúť. Krok 2: Medzitým šalotku nakrájame na tenké plátky, okoreníme a mierne opražime na malom množstve oleja.
Len čo sa začne piesť, pridáme čakanku a cesnak a približne 20 minút podusíme. Krok 3: Vykysnuté cesto ešte pár minút premiesime a následne z neho vytvarujeme dva tenké pláty.
Jeden preložíme na plech vymazaný olejom, rozložíme naň vrstvu dusenej zeleniny, posypeme parmezánom, čiernym korením a prikryjeme druhým plátom cesta.
Vrch popicháme vidličkou, potrieme olivovým olejom a v rúre vyhriatej na 200 stupňov pečieme približne na 20 minút.
Zveřejněno 11. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Erbazzone z Emilia Romagna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6M8
Moje poznámka
Erbazzone z Emilia Romagna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6M8
Nejnovější recepty
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Přidáno před 2 hodinami
Mini tiramisu
Přidáno před 6 hodinami
Brynzové halušky III
Přidáno před 19 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno 8. 4. 2025 10:02
Andělská čokoláda
Přidáno 8. 4. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Holandský mletý řízek se sýrem
Vokro před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
Janet.P před 1 hodinou
Houskové knedlíky
Lubos74 před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
janickajan před 2 hodinami
Kuřecí prsa na paprice
Ivcaaa před 2 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Radka61 před 4 hodinami
Kuřecí maso v celerové omáčce
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
El.Magios před 5 hodinami
Těsto na pizzu
El.Magios před 5 hodinami
Piškotový dort potažený falešným marcipánem
Zemoska před 11 hodinami
Tématické fráze:
recept na patenty,
katalánská čekanka
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
droždí,
olej olivový extra virgin,
sůl hrubozrnná,
čekanka,
cibule šalotka,
česnek,
parmazán,
olej olivový extra virgin,
pepř
Komentáře (10)